Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Mama klub Babusgató foglalkozással- Solymosiné Hoós Gabriellával


Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér

2019. október 1. 9:30

Mondókákkal, sok dallal, furulyaszóval, valamint beszélgetéssel, közös gondolkodással 0−3 éves korig ajánlott Szeptember 3-tól keddenként 9.30−11.00

„Amikor anyává válunk, az egész világunk megváltozik. A legfontosabb a babánk fejlődése lesz. A külső-belső elvárások közepette próbáljuk megadni Neki a legjobbat magunkból. Hallgatjuk a kért vagy kéretlen tanácsokat és könnyen elbizonytalanodunk. Mindeközben hajlamosak vagyunk elfelejtkezni magunkról és a bennünk rejlő egyszerű és nagyszerű erőforrásokról: a ringatás, a beszéd és az éneklés hatalmáról. Pedig ezek a képességeink varázserővel bírnak, hiszen már számos kutatás igazolta, hogy a korai kapcsolódásaink - szóval, énekkel, érintéssel - nagyon fontosak, meghatározóak a babák későbbi fejlődéséhez és a jó anya-gyermek kapcsolathoz.
A Babusgató foglalkozáson Te is felfedezheted, gyakorolhatod, erősítheted magadban ezeket a képességeket, így erősítve a kapcsolatodat babáddal, kisgyermekeddel.”

A vidám játék után a Mama klubban egy igazi közösség várja tagjait, ahol olyan témákról beszélgetünk - szakértő vezetéssel -, ami a kisgyermekes anyukák, apukák életében fontos. Kitérünk egy-egy korszak vagy téma pszichológiai, fejlődés-lélektani jellegzetességeire. Nevelési ötleteket, jól működő módszereket osztunk meg egymással, és a jelenlévők érdeklődése, kérdései mentén beszélgetünk. Minden hónapot egy-egy érdekes téma köré szervezünk.

Szeptemberben a jól működő családi rendszer témáit vesszük sorra:
•2019.09.10. Hogyan leszünk boldog család?
•2019.09.17. A család fejlődése a gyerek első 3 évében
•2019.09.24. A párkapcsolat kihívásai, miután gyerekünk (gyerekeink) születtek

A foglalkozásokat Solymosiné Hoós Gabriella mentálhigiénés szakember vezeti, aki 10 éve tart Babusgató foglalkozásokat, és maga is 3 gyermekes édesanya.